Köprüçay İlkokulu
Doğanca Bucağı Köprüçay Köyü Pervari/Siirt

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmek, teknolojik değişim ve gelişime açık, bilgi birikimine sahip, çağın gereklerine uygun bir eğitim kalitesine sahip bir kurum olmak.

MİSYON

Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek; severek gelinebilecek bir okul ortamı hazırlamak; insan kaynaklarımızın en etkili ve verimli kullanılarak köyümüzün ve ilçemizin eğitim kalitesini yükseltmek.

Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM

TAM GÜN EĞİTİM

BAŞLAMA: 08.20 BİTİŞ: 13.40

Taşımalı eğitim yapılmaktadır.

İle 65 km ilçeye 50 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köy 65 haneden oluşmaktadır. Köyün ortasından dere geçmektedir, karakol köyün ortasındadır.